gdpr

A személyes adatok kezelésével összefüggő tevékenységeinket az Európai Unió általános adatvédelmi rendeletében (GDPR: General Data Protection Regulation) kötelezően előírt és alkalmazandó szabályok tekintetében felülvizsgáltuk és elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy az abban, valamint a hazai hatályos jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelően végezzük.

Az Adatkezelő adatai, elérhetősége

A weboldal üzemeltetője (a továbbiakban: Adatkezelő):HANGANOV Kft.

Elérhetőségeink:

Székhelyünk, postai címünk:2730 Albertirsa, BA-KO u. 6.
E-mail címünk:ajanlat@hanganov.hu

Az adatkezelés alapelvei

Elkötelezettek vagyunk a weboldalt felkereső látogatóink és minden érintett személyes adatainak védelmében egyaránt, kiemelten fontosnak tartjuk információs önrendelkezési joguk tiszteletben tartását.

A személyes adatokat bizalmasan kezeljük és megteszünk minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, amely a személyes adatok biztonságát garantálja.

Amennyiben olyan kérdése merül fel, amely jelen adatkezelési tájékoztatónk alapján nem egyértelmű, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot velünk fenti elérhetőségeinken! Bármikor kérhet további tájékoztatást személyes adatai kezelésével kapcsolatban. Törekszünk arra, hogy minél gyorsabban válaszoljunk Önnek, viszont amennyiben kérdése megfelelő megválaszolása több időt vesz igénybe, akkor legfeljebb 15 napon belül vállaljuk annak megválaszolását.

Alkalmazott jogszabályok

Kötelezettséget vállalunk arra, hogy a személyes adatok kezelését a mindenkori hatályos, különösen pedig az alábbiakban felsorolt jogszabályi előírásoknak megfelelően végezzük:

Panaszkezelés és további jogérvényesítési lehetőségek

Mindent tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a személyes adatok kezelése a jogszabályi előírásoknak megfelelően történjék. Amennyiben úgy érzi, hogy nem feleltünk meg ennek vagy bármilyen kérdése merülne fel ezzel kapcsolatban, akkor kérjük, hogy jelezze Nekünk fenti elérhetőségeinken.

Személyes adatai védelméhez fűződő jogai megsértése esetén további jogorvoslati lehetőségért — amennyiben az Adatkezelő az Ön jelzése ellenére sem szünteti meg jogsértő magatartását — a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat, alábbi elérhetőségein:

Hivatalos név:Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH)
Postai cím:1363 Budapest, Pf. 9.
Telefonszám:+3613911400
E-mail:ugyfelszolgalat@naih.hu
Weboldal:www.naih.hu

Személyes adatainak védelme érdekében bírósághoz is fordulhat, amely esetben a bíróság soron kívül jár el. Keresetét az Ön döntése alapján a lakó- vagy tartózkodási helye szerint illetékes bíróságnál nyújthatja be, amelyről további információkat a https://birosag.hu/birosag-kereso oldalon találhat.

A weboldalon kezelt adatok

Weboldalunk nyilvános tartalmát bárki — személyes adatai megadása nélkül — megtekintheti, az nem kötődik regisztrációhoz vagy bejelentkezéshez.

A weboldal meglátogatásával, használatával összefüggésben az alábbiakban felsorolt adatokat kezeljük a jelen tájékoztatóban megfogalmazott célból és ideig, továbbá az adatkezeléshez fűződő jogai érvényesítését a következők szerint biztosítjuk:

Hírlevél feliratkozás

Weboldalunkon lehetősége van hírlevél küldő szolgáltatásunkra feliratkozni, s ezen keresztül értesülni aktuális híreinkről. A hírlevél küldéshez a MailChimp szolgáltatást vesszük igénybe, amelynek adatvédelmi irányelveiről további információkat itt talál: https://mailchimp.com/legal/privacy/.

A hírlevélről bármikor, korlátozás és indokolás nélkül leiratkozhat a hírlevélben szereplő leiratkozás hivatkozásra kattintva.

Az adatkezelés célja

Hírlevélre feliratkozók tájékoztatása.

Az adatkezelés jogalapja

Önkéntes hozzájáruláson alapul az adatkezelés az EU általános adatvédelmi rendelete (GDPR), az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.), valamint a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény (Reklámtv.) alapján.

A kezelt adatok köre

  • név (a névre szóló levélküldéshez, illetve a megszólításhoz szükséges),

  • e-mail cím (megadása szükséges ahhoz, hogy a hírlevelet kézbesíteni tudjuk).

Kik ismerhetik meg az adatokat?

A hírlevél feliratkozás során megadott adatai megismerésére a hírlevél küldéssel megbízott munkatársaink, valamint a hírlevél küldő szolgáltatást (MailChimp) biztosító szerződéses szolgáltató partnerünk, mint adatfeldolgozó jogosultak.

Az adatkezelés időtartama

Adatait önkéntes hozzájárulása visszavonásáig kezeljük. Ha kezdeményezi leiratkozását a hírlevelünkről, adatai a hírlevél küldő rendszerből haladéktalanul törlésre kerülnek.

Jogérvényesítés

Adatai kezeléséről bármikor kérhet tájékoztatást fenti elérhetőségeinken Tőlünk.

Szintén bármikor kérheti adatai helyesbítését, amennyiben azt tapasztalja, hogy például hibásan adta meg vagy tévesen, illetve hiányosan rögzítettük azt.

Bármikor kezdeményezheti a hírlevélről történő leiratkozását és adatai törlését a hírlevélben található „Leiratkozás” hivatkozásra kattintva. Kérésére adatai a hírlevél küldő rendszerből automatikusan törlésre kerülnek, ezáltal biztosítjuk személyes adatai törléséhez, elfeledtetéséhez fűződő jogait.

Az adatfeldolgozó adatai

Hírlevél küldéshez a MailChimp szolgáltatást vesszük igénybe. A MailChimp szolgáltatást az alábbi cég biztosítja számunkra:

Adatfeldolgozó neve:The Rocket Science Group LLC
Székhelye, levelezési címe:675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000 Atlanta, GA 30308 USA
E-mail címe:privacy@mailchimp.com

Weboldalon megjelenített kép- és videófelvételek

Weboldalunkon rendszeresen beszámolunk a cégünket és szolgáltatásainkat érintő aktuális hírekről, amelyek kapcsán alkalmanként kép- és videófelvételeket is megjelentetünk.

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy az általunk megjelentetett kép- és videófelvételek tartalma ne sérthesse mások személyiségi jogait vagy jogos érdekeit, s azok jogszerű felhasználására engedéllyel, felhatalmazással rendelkezzünk minden esetben.

Az adatkezelés célja

A weboldal látogatóinak tájékoztatása.

Az adatkezelés jogalapja

A weboldalon nyilvánosságra hozott azon felvételek esetében, amelyen felismerhetők természetes személyek is, az önkéntes hozzájárulásukon alapul az adatkezelés az EU általános adatvédelmi rendelete, a GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pontja és az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) alapján.

A kezelt adatok köre

A felvételeken szereplő, beazonosítható, felismerhető természetes személyek képmása, videófelvétel esetén hangja.

Az adatkezelés időtartama

Az érintett hozzájárulása visszavonásáig, illetve az adott tartalom törléséig.

Jogérvényesítés

Adatai kezeléséről bármikor kérhet tájékoztatást fenti elérhetőségeinken.

Adatai törlését is kérheti, s kérésére azokat a felvételeket, amelyeken beazonosítható, felismerhető, az oldalról eltávolítjuk.

Kik ismerhetik meg az adatokat?

A weboldalunkon nyilvánosságra hozott információkat bárki megismerheti, megtekintheti, aki meglátogatja az oldalt.

Érdeklődés, kapcsolatfelvétel, illetve ajánlatkérés során kezelt adatok

Weboldalunkon megtalálható elérhetőségeink bármelyikén vagy az oldal alján található üzenetküldő űrlapon keresztül egyaránt felveheti Velünk a kapcsolatot, illetve kérhet szolgáltatásainkra ajánlatot. Az ajánlatadáshoz jellemzően részletesen egyeztetnünk szükséges a konkrét igényeiről, emiatt alapvetően ez a lehetőség az első kapcsolatfelvétel célját tudja megfelelően szolgálni. A kapcsolatfelvétel során megadott személyes adatait bizalmasan kezeljük és kizárólag az Önnel való kapcsolattartásra, illetve az ajánlatadáshoz használjuk fel, azokat nem továbbítjuk más, harmadik fél számára.

Az adatkezelés célja

Az érdeklődők tájékoztatása, illetve előzetes kapcsolatfelvétel ajánlatadás céljából.

Az adatkezelés jogalapja

Érdeklődés, tájékoztatás kérése esetén önkéntes hozzájáruláson alapul az adatkezelés az EU általános adatvédelmi rendelete, a GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pontja és az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) alapján.

A kezelt adatok köre

A kapcsolatfelvétel során az alábbi adatok közül az Ön által önkéntesen megadottakat kezeljük:

  • név (az üzenetküldő űrlapon a megadása szükséges a névre szóló válaszadáshoz, illetve a megszólításhoz),

  • e-mail cím (az üzenetküldő űrlapon a megadása szükséges a válaszadáshoz — válasz e-mail cím, amelyre a választ, illetve az ajánlatot küldjük),

  • telefonszám (amennyiben megadja telefonos elérhetőségét is, gyorsabban fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot),

  • cím (postai, levelezési cím).

Az adatkezelés időtartama

Személyes adatait a kapcsolatfelvétel jellegétől függően különböző ideig kezeljük.

A szükséges tájékoztatás megadását követően nem őrizzük tovább, kivéve, ha az eseti jellegű kapcsolatfelvétel tárgyában (például ajánlatadás esetén) jogszerűen igény érvényesíthető, abban az esetben annak igazolhatósága céljából legfeljebb 5 évig megőrizhetjük.

Jogérvényesítés

Adatai kezeléséről bármikor kérhet tájékoztatást fenti elérhetőségeinken.

Szintén bármikor kérheti adatai helyesbítését, amennyiben azt tapasztalja, hogy például hibásan adta meg vagy tévesen, illetve hiányosan rögzítettük azokat.

Adatai törlését is kérheti, s ha annak nincs jogszabályi akadálya, akkor kérésének haladéktalanul eleget teszünk (ellenkező esetben pedig tájékoztatjuk a törlés megtagadásának indokáról).

Kik ismerhetik meg az adatokat?

Az Ön által megadott adatok megismerésére kizárólag munkatársaink jogosultak.

Az adatkezelés biztonsága

Az általunk kezelt személyes adatok biztonsága érdekében megteszünk minden olyan technikai és szervezési intézkedést, amely szükséges ahhoz, hogy az adatok védettek legyenek a véletlen törlés (megsemmisülés), a jogosulatlan felhasználás vagy módosítás ellen. Az informatikai rendszereinkben kezelt adatokhoz a hozzáférést jogosultsági rendszer alkalmazásával, kizárólag munkatársaink számára engedélyezzük.

Fentiekkel gondoskodunk arról, hogy a kezelt adatokhoz illetéktelen személy ne férhessen hozzá, ne hozhassa nyilvánosságra, ne továbbíthassa, valamint ne módosíthassa vagy törölhesse azokat.

Az adatok továbbítása

Személyes adatait azok megismerésére jogosultsággal nem rendelkezők számára nem adjuk át, harmadik félnek kizárólag abban az esetben továbbítjuk, ha Ön ehhez előzetesen hozzájárulását adta. Kivételt képezhet ez alól, ha az adatok továbbítását jogszabály előírja kötelezően számunkra, így például egy esetleges hatósági vizsgálat, amely esetén az eljáró hatóság (pl.: rendőrség, ügyészség, bíróság, stb.) hivatalos megkeresésére a megkeresés céljából szükséges adatokat kötelesek vagyunk átadni. Ehhez az Ön külön hozzájárulása nem szükséges, mivel ez törvényben meghatározott feladatunk.

Az Adatkezelési tájékoztató felülvizsgálata és elérhetősége

Fenntartjuk a jogot jelen tájékoztató felülvizsgálatára és szükség szerinti módosítására, amely indokolt lehet a vonatkozó jogszabályok vagy adatkezelési tevékenységünk, az arra alkalmazott technológia megváltozása esetén egyaránt. Amennyiben a módosítás az önkéntes hozzájárulása alapján kezelt személyes adatait is érinti, akkor erről haladéktalanul tájékoztatjuk, s személyes adatai további kezelését felfüggesztjük mindaddig, amíg ahhoz nem járul hozzá újra.

A mindenkori hatályos Adatkezelési tájékoztató elérhető mindig itt, a weboldalon nyilvánosan közzé téve.

Többet szeretne tudni?
Kérjen ajánlatot!

Küldjön nekünk üzenetet vagy kérjen ajánlatot gyorsan pár kattintással! Ajánlatkérésnél kérjük, hogy adja meg telefonszámát is, hogy mielőbb fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot az ajánlat részletes tartalmának egyeztetése céljából!

Hozzájárulok az üzenetem elküldése során megadott személyes adataimnak az Adatkezelési tájékoztatóban meghatározott célból és ideig történő kezeléséhez.